Oferte speciale

CELE MAI CUMAPARATE

PRODUSE NOI

Urmăriţi-ne pe Facebook

Pret redus! Domino Vezi mare

Domino

56688

Un joc vechi de societate, provenit din China, va ofera posibilitatea de a petrece timp si de a va distra impreuna cu copilul Dumneavoastra. Contine 28 piese.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

36,00 RON

-10%

40,00 RON

Adauga in lista de cadouri

 • Un joc vechi de societate, provenit din China, va ofera posibilitatea de a petrece timp si de a va distra impreuna cu copilul Dumneavoastra. Contine 28 piese cu desene haioase. Sustinem alegerea cu grija a jucariilor pentru ca acestea, pe langa factorul de distractie, pot oferi copilului oportunitatea de a invata lucruri noi, de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea, gandirea precum si abilitatile de comunicare, motricitate, coordonare, socializare, senzoriale si de rezolvare a problemelor. Gollnest and Kiesel este unul din cei mai mari producatori de jucarii din nordul Germaniei, avand o traditie de peste 30 de ani in domeniu. Producatorul german acorda o importanta deosebita sigurantei jucariilor. Se incepe inca din stadiul dezvoltarii produselor si se continua cu procesul de selectare atenta a materialelor folosite si a furnizorilor. In plus, inainte de a parasi depozitul producatorului, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranta, care depasesc cu mult cerintele reglementarilor legale. In acest sens, firma detine laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultima generatie. Angajatii beneficiaza de pregatire specializata pentru procesul de testare a sigurantei jucariilor. Lacurile folosite sunt netoxite, pe baza de apa.

  Dimensiune: 6 x 3 cm

  Greutate: 0,219Kg

  Cod EAN: 4013594566889

 • ProducatorGOKI
  Varsta3 ani +
  Materiallemn
  Greutate120g

Pareri

Scrie o parere

Domino

Domino

Un joc vechi de societate, provenit din China, va ofera posibilitatea de a petrece timp si de a va distra impreuna cu copilul Dumneavoastra. Contine 28 piese.

30 alte produse din aceeasi categorie

Positive SSL Wildcard