Oferte speciale

CELE MAI CUMAPARATE

PRODUSE NOI

Urmăriţi-ne pe Facebook

Pret redus! Tambur cu clopotei din metal Vezi mare

Clopotei din metal

15280

Instrument muzical pentru copii, cu maner din lemn si clopotei metalici. Ajuta micutii sa-si dezvolte perceptia auditiva, simtul ritmic dar si abilitatile motorii. 

Mai multe detalii

In stoc

28,80 RON

-20%

36,00 RON

Adauga in lista de cadouri

 • Instrumentele muzicale pentru copii, ii ajuta sa traiasca experiente muzicale fascinante. Micutii descopera sunete si ritimuri noi, pot acompania diverse melodii. Muzica este o experienta pe cat de placuta pe atat de necesara copiilor, avand un rol important in dezvoltarea lor armonioasa, le modeleaza personalitatea, ii face mai creativi, mai receptivi si mai inteligenti.

  Gollnest & Kiesel este unul din cei mai mari producatori de jucarii din nordul Germaniei, avand o traditie de peste 30 de ani in domeniu. Producatorul german acorda o importanta deosebita sigurantei si calitatii jucariilor. Se incepe inca din stadiul dezvoltarii produselor si se continua cu procesul de selectare atenta a materialelor folosite si a furnizorilor. In plus, inainte de a parasi depozitul producatorului, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranta, care depasesc cu mult cerintele reglementarilor legale. In acest sens, firma detine laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultima generatie. Angajatii beneficiaza de pregatire specializata pentru procesul de testare a sigurantei si calitatii jucariilor. Lacurile folosite sunt netoxite, pe baza de apa. Sustinem alegerea cu grija a jucariilor pentru ca acestea, pe langa factorul de distractie, pot oferi copilului oportunitatea de a invata lucruri noi, de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea, gandirea precum si abilitatile de comunicare, motricitate, coordonare, socializare, senzoriale si de rezolvare a problemelor.

 • ProducatorGOKI
  BrandMusikalien
  Varsta3 ani +
  MaterialLemn
  Greutate0,08g
  DimensiuniL= 18.5 cm

Pareri

Scrie o parere

Clopotei din metal

Clopotei din metal

Instrument muzical pentru copii, cu maner din lemn si clopotei metalici. Ajuta micutii sa-si dezvolte perceptia auditiva, simtul ritmic dar si abilitatile motorii. 

30 alte produse din aceeasi categorie

Wildcard SSL Certificates