Clopotei de mana Vezi mare

Clopotei de mana

UC135

Instrument muzical pentru copii realizat din lemn, piele naturala si metal. Excelent pentru dezvoltarea simtului ritmic si perceptiei auditive. Dimensiuni: 10/15.5/2.5 cm

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

38,00 RON

Adauga in lista de cadouri

 • Instrumentele muzicale special create pentru copii, ii ajuta sa traiasca experiente muzicale fascinante. Cu ajutorul lor micutii descopera sunete si ritimuri noi, pot acompania diverse melodii imbogatindu-si astfel aptitudinile muzicale si senzoriale. Muzica este o experienta pe cat de placuta pe atat de necesara copiilor, avand un rol important in dezvoltarea lor armonioasa, le modeleaza personalitatea, ii face mai creativi, mai receptivi si mai inteligenti. Puteti canta alaturi de micutii Dumneavoastra, incurajandu-i sa foloseasca instrumentele muzicale si veti avea distractia garantata!

  Gollnest and Kiesel este unul din cei mai mari producatori de jucarii din nordul Germaniei, avand o traditie de peste 30 de ani in domeniu. Producatorul german acorda o importanta deosebita sigurantei si calitatii jucariilor. Se incepe inca din stadiul dezvoltarii produselor si se continua cu procesul de selectare atenta a materialelor folosite si a furnizorilor. In plus, inainte de a parasi depozitul producatorului, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranta, care depasesc cu mult cerintele reglementarilor legale. In acest sens, firma detine laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultima generatie. Angajatii beneficiaza de pregatire specializata pentru procesul de testare a sigurantei si calitatii jucariilor.

  Sustinem alegerea cu grija a jucariilor pentru ca acestea, pe langa factorul de distractie, pot oferi copilului oportunitatea de a invata lucruri noi, de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea, gandirea precum si abilitatile de comunicare, motricitate, coordonare, socializare, senzoriale si de rezolvare a problemelor.

 • ProducatorGOKI
  BrandMusikalien
  Varsta3 ani +
  MaterialLemn Piele
  Greutate0,096g
  Dimensiuni10 x 10 cm

Pareri

Scrie o parere

Clopotei de mana

Clopotei de mana

Instrument muzical pentru copii realizat din lemn, piele naturala si metal. Excelent pentru dezvoltarea simtului ritmic si perceptiei auditive. Dimensiuni: 10/15.5/2.5 cm

Accesorii

20 alte produse din aceeasi categorie

Netopya Payments
Please click to see profile.