Fluier din lemn pasare Vezi mare

Fluier din lemn pasare

61971

Fluer din lemn, pentru copii. Dimensiuni: 9.1 x 5.5 cm. Daca preferati o anumita culoare, va rugam specificati in comanda modelul ales.

Mai multe detalii

In stoc

15,00 RON

Adauga in lista de cadouri

 • Instrumentele muzicale special create pentru copii, ii ajuta sa traiasca experiente muzicale fascinante. Cu ajutorul lor micutii descopera sunete si ritimuri noi, pot acompania diverse melodii imbogatindu-si astfel aptitudinile muzicale si senzoriale. Muzica este o experienta pe cat de placuta pe atat de necesara copiilor, avand un rol important in dezvoltarea lor armonioasa, le modeleaza personalitatea, ii face mai creativi, mai receptivi si mai inteligenti. Puteti canta alaturi de micutii Dumneavoastra, incurajandu-i sa foloseasca instrumentele muzicale si veti avea distractia garantata! Va rugam specificati in comanda modelul ales!

  Lacurile folosite sunt netoxice, sigure pentru copii.

  Gollnest and Kiesel este unul din cei mai mari producatori de jucarii din nordul Germaniei, avand o traditie de peste 30 de ani in domeniu. Producatorul german acorda o importanta deosebita sigurantei si calitatii jucariilor. Se incepe inca din stadiul dezvoltarii produselor si se continua cu procesul de selectare atenta a materialelor folosite si a furnizorilor. In plus, inainte de a parasi depozitul producatorului, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranta, care depasesc cu mult cerintele reglementarilor legale. In acest sens, firma detine laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultima generatie. Angajatii beneficiaza de pregatire specializata pentru procesul de testare a sigurantei si calitatii jucariilor.

  Sustinem alegerea cu grija a jucariilor pentru ca acestea, pe langa factorul de distractie, pot oferi copilului oportunitatea de a invata lucruri noi, de a-si dezvolta imaginatia, creativitatea, gandirea precum si abilitatile de comunicare, motricitate, coordonare, socializare, senzoriale si de rezolvare a problemelor.

 • ProducatorGOKI
  BrandMusikalien
  Varsta3 ani +
  Materiallemn
  Greutate0,025g
  Dimensiuni9.1 x 5.5 cm

Pareri

Scrie o parere

Fluier din lemn pasare

Fluier din lemn pasare

Fluer din lemn, pentru copii. Dimensiuni: 9.1 x 5.5 cm. Daca preferati o anumita culoare, va rugam specificati in comanda modelul ales.

8 alte produse din aceeasi categorie

Netopya Payments
Please click to see profile.