TERMENI SI CONDITII

Magazinul on line www.jocistet.ro este administrat de AMADINI STORE SRL înregistrată la Registrul Comerţului de pe langa Tribunalul Bucuresti, respectând legislaţia în vigoare privind comenţul online.

Cod unic de inregistrare: 36013265;

Nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/6166/2016

 

 UTILILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.jocistet.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile prezentate. Amadini Store SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Amadini Store SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Accesand sectiunea „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestora.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.jocistet.ro este proprietatea Amadini Store SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Amadini Store SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

 

 LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp prin curierat rapid. Termenul de livrare poate varia între 1 şi 3 zile lucratoare. De regula, coletele ajung intr-o zi sau doua lucratoare. In cazul in care doriti urgent un anumit produs, va rugam sa ne contactati si incercam sa gasim o solutie.

Taxa de livrare:

-Pentru comenzi mai mari de 200 RON, transportul este gratuit.

-Pentru colete livrate prin curier in Bucuresti: 15 RON

-Pentru colete livrate national prin curier (indiferent de localitate): 15 RON

Pentru colete foarte grele sau voluminoase, vă vom comunica in prealabil contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise după ce vom primi acordul Dumneavoastră.

 

PLATA PRODUSELOR se poate face in doua moduri:

-In numerar la livrare (sistem ramburs)

Plata produselor se va efectua in sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la curier. Suma de plata va fi cea confirmata dupa efectuarea comenzii si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport. Taxa de transport se plateste doar pentru comenzi mai mici de 200 Ron. Pentru comenzi mai mari de 200 Ron, taxa de transport este 0.

-Prin transfer bancar

Plata în avans prin transfer bancar se poate face in baza unei facturi proforme emise de catre Amadini Store SRL prin jocistet.ro. Daca preferati aceasta varianta de plata, va rugam sa ne anuntati pentru a ne putea ocupa cat mai repede de comanda Dumneavoastra. Livrarea coletului se face dupa intrarea banilor in contul nostru. Factura proforma va contine contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport (pentru comenzi mai mici de 200 Ron).

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la Garanti Bank
- IBAN: RO46UGBI0000422013670RON
- Titular cont:
SC Amadini Store SRL
- CUI: 36013265

 

RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa returnati produsele comandate, o puteti face conform legii, in termen de 14 zile lucratoare. Astfel, produsele comandate prin intermediul magazinului www.jocistet.ro pot fi returnate în termen de 14 zile din momentul achiziţiei (data livrării), nedeteriorate şi fără urme de utilizare, în ambalajul original nedeteriorat, împreună cu dovada achiziției (factura). Vă rugăm să ambalați produsele inainte de livrare. Nu putem accepta colete neambalate corespunzător sau cu ambalaj deteriorat. Transportul este suportat de către cumpărător. Returul se poate efectua doar prin curier. Nu putem accepta retur prin intermediul Postei Romane. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare. Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 15 de zile de la data primirii produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retur va rugam sa ne contactati pe email la contact@jocistet.ro sau telefonic la 0724 094 129.

  

DESCRIEREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Facem tot posibilul ca pozele prezentate pe site sa reflete cat mai fidel realitatea, este posibil insa ca nuanta din poza sa difere sensibil fata de cea a produsului comandat.
Descrierea produselor sau a serviciilor disponibile pe
 www.jocistet.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AMADINI STORE SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit Amadini Store SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Amadini Store SRL la nicio actiune. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie momentul emiterii facturii, nu momentul plasarii comenzii.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre AMADINI STORE SRL. Pentru motive justificate, Amadini Store SRL îsi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului în vederea efectuarii unei comenzi în cazul în care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Amadini Store SRL.


 CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Amadini Store SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Amadini Store SRL prin www.jocistet.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.jocistet.ro si Amadini Store SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.jocistet.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.jocistet.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Amadini Store SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, precum si pentru informarea clientilor referitor la noutatile si promotiile magazinului.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Amadini Store SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.
Refuzul dvs. de ne furniza datele, determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii/onorarii ei.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

 GARANTIE

Toate produsele comercializate prin www.jocistet.ro beneficiaza de un termen de garantie de 30 zile calendaristice. Va rugam sa ne trimiteti un mail la contact@jocistet.ro si sa ne sezizati orice eventuala deficienta constatata iar noi ne vom ocupa de inlocuirea jucariei sau daca acest lucru nu este posibil, de preluarea jucariei si returnarea banilor.

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

www.jocistet.ro este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante neindicate.

 

LITIGII

Pentru orice eventual conflict aparut intre AMADINI STORE SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul AMADINI STORE SRL.

 


Netopya Payments
Please click to see profile.