LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp prin curierat rapid. Termenul de livrare poate varia între 1 şi 3 zile lucratoare. De regula, coletele ajung intr-o zi sau doua lucratoare. In cazul in care doriti urgent un anumit produs, va rugam sa ne contactati si incercam sa gasim o solutie.

Taxa de livrare:

-Pentru comenzi mai mari de 200 RON, transportul este gratuit.

-Pentru colete livrate prin curier in Bucuresti: 11 RON

-Pentru colete livrate national prin curier (indiferent de localitate): 16 RON

Pentru foarte grele sau voluminoase, vă vom comunica in prealabil contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise după ce vom primi acordul Dumneavoastră.

 

PLATA PRODUSELOR

Ramburs

Plata produselor se va efectua in sistem ramburs, în momentul preluării coletului de la curier. Suma de plata va fi cea confirmata dupa efectuarea comenzii si reprezinta contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport (pentru comenzi sub 200 RON).

Transfer bancar

Plata în avans prin transfer bancar se poate face in baza unei facturi proforme emise de catre Amadini Store SRL prin jocistet.ro. Livrarea coletului se face dupa confirmarea platii.

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la Garanti Bank
- IBAN: RO46UGBI0000422013670RON
- Titular cont: SC Amadini Store SRL
- CUI: 36013265

 

RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa returnati produsele comandate, o puteti face conform legii, in termen de 14 zile lucratoare. Astfel, produsele comandate prin intermediul magazinului www.jocistet.ro pot fi returnate în termen de 14 zile din momentul achiziţiei (data livrării), nedeteriorate şi fără urme de utilizare, în ambalajul original nedeteriorat, împreună cu dovada achiziției (factura). Vă rugăm să ambalați produsele inainte de livrare. Nu putem accepta colete neambalate corespunzător sau cu ambalaj deteriorat. Transportul este suportat de către cumpărător. Produsele pot fi returnate prin curier. Nu putem accepta retur prin intermediul Postei Romane. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare. Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 15 de zile de la data primirii produselor.


Netopya Payments
Please click to see profile.