Despre certificarea GS si siguranta jucariilor Heimess pentru bebelusi

Despre certificarea GS si siguranta jucariilor Heimess pentru bebelusi

Despre certificarea GS si siguranta jucariilor Heimess pentru bebelusi

Cand vine vorba despre siguranta copiilor, noi parintii suntem foarte drastici si este foarte bine sa fie asa! Indiferent ca vorbim despre jucarii, haine, incaltaminte, cosmetice, mobila sau orice alte tip de produs care intra in contact cu copilulul nostru, mai ales daca este nou nascut, ne dorim ca acesta sa fie sigur din toate punctele de vedere. Astfel standardele de siguranta in domeniul produselor pentru copii, au crescut mult in ultimii ani, cu atat mai mult cu cat circula tot felul de povesti despre jucarii si alte articole periculoase sau chiar „otravitoare”.

Marca GS, aplicata jucariilor din gama Heimess, atesta cel mai înalt nivel posibil de siguranță a produselor testate. Este eliberată în mod exclusiv de către instituții independente de testare , recunoscute în mod oficial în conformitate cu reglementările legale. Înainte de a se acorda aceasta certificare pentru un produs, sunt verificate echipamentele, materialele și personalul tehnic al producătorului, in cadrul unei inspecții in fabrică. Aceste verificari asupra instalațiilor de producție și precum si testarile aplicate produselor, se repetă în mod regulat, asa incat sa se asigure permanent respectarea cerintelor de securitate.

Jucarie dentitie

Gollnest & Kiesel si-a dorit ca produsele sale din gama Heimess pentru bebelusi sa fie foarte riguros testate astfel incat sa poata fi folosite in siguranta de sugari si a obtinut certificare GS pentru cea mai mare parte a articolelor prin SLG Prüf- und Zertifizierungs-GmbH din Hartmanndorf Germania, care este aprobat în mod oficial pentru a efectua astfel de teste. Marca GS indica faptul ca produsele testate respecta cele mai inalte standarde de siguranta.

Jucariile din lemn Heimess, sunt fabricate exclusiv in Germania si au o traditie de peste 50 ani iar prin sigiliul GS se garantează acum, folosirea in conditii optime de siguranța.

Desi producatorul german a facut tot posibilul ca jucariile sale sa fie tot mai sigure, noi parintii trebuie sa ramanem la fel de responsabili si atenti cand vine vorba de copiii nostri. Chiar Gerhard Gollnest, co-proprietar al Gollnest & Kiesel KG spune: „Cu toate acestea, ne ramane o sarcina educationala de a ne proteja copiii de pericole si mai ales de a-i invata sa le gestioneze singuri. Nu vom avea niciodata siguranta 100% in niciun domeniu, si asta este valabil si pentru jucarii. Riscurile sunt parte din viata iar noi jucam un rol decisiv in limitarea acestora.”

In acest sens producatorul german, acorda o importanta deosebita sigurantei si calitatii jucariilor. Se incepe inca din stadiul dezvoltarii produselor si se continua cu procesul de selectare atenta a materialelor folosite si a furnizorilor.  In plus, inainte de a parasi depozitul, jucariile sunt supuse unor teste intensive de siguranta, care depasesc cu mult cerintele reglementarilor legale. In acest sens, firma detine laboratore de testare, echipate cu tehnologii de ultima generatie. Angajatii beneficiaza de pregatire specializata pentru procesul de testare a sigurantei si calitatii jucariilor.

Jucarii senzoriale

Sursa: SLG Prüf- und Zertifizierungs-GmbH

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu va fi publicat)
   Site-ul: (URL-ul site-ului cu http://)
* Comentariu
Introdu codul
Netopya Payments
Please click to see profile.