Expozitie de fluturi tropicali vii la Muzeul Antipa de care va puteti bucura impreuna cu copiii. Afla detalii aici!
Te pregatesti pentru prima aniversare a micutului sau a micutei tale ? Sau pur si simplu vrei sa faci un cadou inspirat unui copil de 1 an ? O jucarie este intotdeauna primita cu bucurie de un copil! Gasesti mai jos 5 idei care sa te inspire sa alegi un cadou frumos, interesant si care sa ajute sarbatoritul sau sarbatorita sa devina mai istet :)
Cand vine vorba despre siguranta copiilor, noi parintii suntem foarte drastici si este foarte bine sa fie asa! Indiferent ca vorbim despre jucarii, haine, incaltaminte, cosmetice, mobila sau orice alte tip de produs care intra in contact cu copilulul nostru, mai ales daca este nou nascut, ne dorim ca acesta sa fie sigur din toate punctele de vedere. Astfel standardele de siguranta in domeniul produselor pentru copii, au crescut mult in ultimii ..
Exista conceptia cum ca materialele sintetice, ca de exemplu plasticul, ar fi „mai curate si mai sigure” decat materialele naturale cum ar fi lemnul. Dar se pare ca lucrurile nu stau chiar asa...Studiile facute pe aceasta tema ne arata contrariul! De exemplu, Universitatea de Stat din Georgia, SUA a descoperit printr-un studiu, ca virusurile raman în viata pe jucarii din plastic, pentru un timp surprinzator de lung.
Netopya Payments
Please click to see profile.