Filtre jucarii

Activează filtre:

  Oferte speciale

  PRODUSE NOI

  Urmăriţi-ne pe Facebook

  Se stie ca in primele luni si chiar ani de viata, micutii descopera lumea in primul rand prin simturi, mirosind si ducand la gurita aproape toate obiectele care le cad in manute. In culori, forme si materiale atractive jucariile stimuleaza atat simtul vizual, auditiv cat si tactil. Inca de la nastere, este benefic pentru bebelus, sa intre in con...

  Se stie ca in primele luni si chiar ani de viata, micutii descopera lumea in primul rand prin simturi, mirosind si ducand la gurita aproape toate obiectele care le cad in manute. In culori, forme si materiale atractive jucariile stimuleaza atat simtul vizual, auditiv cat si tactil. Inca de la nastere, este benefic pentru bebelus, sa intre in contact cu diversi stimuli senzoriali, aceasta fiind modul lui de a descoperi lumea si de a acumula informatii despre ceea ce il inconjoara.

  Aici gasiti jucarii senzoriale din lemn, materiale textile sau cauciuc natural, centre de activitati, carusele, jucarii pentru caruciuor. Toate jucariile respecta standerdele europene de siguranta si calitate, in plus foarte multe dintre ele au certificare GG. 

  Mai multe

  Jucarii din lemn Exista 59 produse.

  pe pagina
  Afiseaza 1-30 din 59 produse
  Wildcard SSL Certificates